Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Оголошення нової Наставниці Української Делегатура та її Ради

 

20 червня ц.р. в монастирі Сестер Святого Йосипа, що на вул. Коперніка 20/22 з’їхалися представниці майже всіх чернечих спільнот цього ж Згромадження в Україні, прибула також Генеральна Вікарія с. Яна Пшетак CSSJ.

Зібралися сестри з особливої святкової нагоди – привітати нову Настоятельку Української Делегатури Сестер Святого Йосипа та її Раду. В зачитаному Генеральною Вікарією Згромадження Сестер декреті, від 16 травня ц.р. Наставницею Української Делегатури призначено с. Тобіашу Сємек CSSJ, а її радними с. Антонетту Соліло CSSJ та с. Грету Кацере CSSJ.

 

Попередня Настоятелька Української Делегатури з сестрами обмінювалися словами подяки за отримане один від одного добро. На адресу нової Сестри Делегатки та сестер радних лунали привітання й найкращі побажання та запевнення про співпрацю в дальшому поширенні на землі Божого Царства.

Вікарія Згромадження Сестер Святого Йосипа словами Святого Писання заохочувала всіх сестер до вірності покликанню та великодушності в служінні Господу і ближнім.

Після, Отцем Йосипом Павлічком, Генеральним Вікарієм Львівської Архідієцезії, в чернечій каплиці цього ж дому, була відправлена Свята Меса  в наміренні того, щоб і надалі в Сестрах Святого Йосипа Української Делегатури та через їхнє служіння святилося Ім’я Господнє, поширювалося Його Царство та виконувалася Божа воля.