Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Внутрішні Євхаристійні постави богопосвяченої особи

Так звучала тема зустрічі в рамках перманентної формації для Сестер Святого Йосипа, яка відбулася 25-27 жовтня ц.р. у чернечому домі у Стрию. Цю зустріч для 18 сестер Української Делегатури підготувала і провела с. Віргінеа Пастернак CSSJ, яка входить до складу Генеральної ради Згромадження.

Неодноразове пригадування добре знаних справ: потреби індивідуального підготування до Євхаристії; формулювання намірення, в якому прагнеться жертвувати Святу Месу; пробачення ближнім кривд і прагнення відкритися на благодаті, які щедро розділяє Господь в Пресвятій Жертві Вівтаря; акти цілковитої готовності жертвувати себе Богу; вдячність Ісусові за Його безмежну любов, оживили в сестер прагнення – так вони ділилися на зустрічах у групах – з новим запалом приступати на Господню Трапезу. Зустріч була збагачена мультимедійними презентаціями на тему Євхаристії, на тему віри та спільноти. Звичайно ж, кожен день сестри брали участь у Святій Месі. У п’ятницю її служив о. Войцєх Буковєц – настоятель Стрийської парафії, у суботу о. Славомир Скубіш - редемпторист із Трускавця, а у неділю сестри були на Євхаристії в Стрийському санктуарії Матері Божої Плекальниці Людських Надій.

 

В родинній атмосфері сестри обговорювали можливі постави під час Євхаристії, які вони прагнуть мати і які здобувають щоденною духовною працею, а також розмовляли про поточні справи Делегатури з її настоятелькою С. Тобіашою Сємек.