Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Особлива зустріч

 

 

У неділю 6 квітня ц.р. в чернечому домі Сестер Святого Йосипа у Львові на вул. Коперніка 20/22 відбулася особлива зустріч.

Владика М. Мокшицький, Львівський Митрополит у супроводі о. Інфулата Йосипа Павлічка, Генерального вікарія Львівської Архідієцезії, о. Прелата Яна Нікля, Настоятеля Львівської Катедри та о. Прелата Андрія Леговича, секретаря Архієпископа Мечислава, прибули до Сестер з візитом запланованим в рамках канонічної візитації Львівської Катедри.

До катедральної парафії належать три спільноти Сестер Святого Йосипа, які служать у Львові: 1 – спільнота дому Делегатури, що знаходиться на вул. Коперніка 20/22, спільнота з вул. Татарбунарської та з вул. Самчука. Зустріч відбувалася при каві. Розмовляли про діяльність та служіння сестер, про плани на майбутнє. Під час зустрічі Настоятель Катедри подякував Сестрам за те, що вони беруть активну участь в житті парафії та включаються в щоденну Євхаристійну Літургію. Сестра Тобіаша Сємек, Настоятелька Української Делегатури від імені зібраних сестер із трьох вище згаданих спільнот подякувала гостям за візит та за співпрацю.

Зустріч завершилася молитвою, яку провів у  чернечій каплиці Архієпископ Мечислав Мокшицький. Владика довірив заступництву Матері Божої всі справи Сестер і уділив їм своє пастирське благословення на дальше служіння, віддане Богові та ближнім.