Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Витривалий пошук скарбу

 

4 червня 2016 року діти середньої групи Навчально Виховного Центру  св. Зигмунда у Стрию зі своїми батьками зібрались на спільній забаві та пікніку, які для них на території Центру організували вихователі і Сестри Святого Йосипа.

 

Основна гра полягала в тому, що діти разом з батьками вирушили у подорож до Індіанців. Для того, щоб їх приняли індіанці до свого племені, потрібно було зробити маски та пройти ритуал розмальовування обличчя. - Відповідальна за проведення заходу сестра Феліція CSSJ  для пошуку скрабу, схованого на території Центру, поділила зібраних на дві команди. На шляху віднайдення скарбу учасників чекали різні ігри, забави, лабіринти, закодованні Азбукою Морзе завдання, а також перешкоди, які довелося долати. Після виснажливих пошуків та знайдення скарбу на усіх чекали смачні шашлики, солодощі та морозиво.

Завдання організаторів вдалося реалізувати. Кожен, і дорослий, і малий мав змогу цілковито зануритися у дитинство і радіти з того, що є Божою дитиною. Важливим посланням, яке сестри хотіли передати дітям і батькам було також те, що нагородою за витривале прямування до мети на землі є скарб вічного життя на небі.