Get Adobe Flash player
Головна сторінка

Зустріч з єпископом в Шепетівці

 

З 24 по 31 серпня 2019 року в Шепетівській парафії Воздвиження Святого Хреста з канонічною візитацією перебував єпископ-помічник Кам’янець-Подільської дієцезії Ян Нємєц.

 

В цьому часі Його Преосвященство очолював Святі Меси в храмі Шепетівки, а також в довколишніх парафіях: Городище, Цмівка, Городнявка. Він також відслужив Літургію в будинку людей похилого віку, відвідав тяжко хворих парафіян в їхніх домівках. На протязі тижня плідної праці єпископ Ян зустрівся з усіма парафіяльними спільнотами, з членами дитячого та дорослого хорів, з батьками та рідними Богопосвячених осіб, які народились в Шепетівці, з міністрантами та парафіяльною молоддю.

Дуже плідною і цікавою була зустріч з Молитовною Групою Святого Йосипа. Після Святої Літургії члени Групи зустрілись з єпископом в монастирі отців-францисканців та розповіли про свою діяльність, показали йому Щоденник, в якому постійно відображаються всі зустрічі та інші події парафії, отримали поради і благословення на подальшу роботу.

Ваше Преосвященство, нам не забути Ваші дуже цікаві, змістовні проповіді. Доброзичливість та щирість в розмовах викликали в наших серцях любов та тепло. Дякуємо Вам! Нехай  Господь обдарує Вас здоров’ям!

Члени Групи Святого Йосипа